Autoskrap

Контакт

За повече информация свържете се с един от нашите експерти днес!Можете да се свържете с нас като ни пишете във Viber!

Тел: + 359 877 632 070 

За град Благоевград тел. : +359 890 408 372

Е-майл

info@krisauto.eu

Телефон

+359 87 947 0501

Свържете се с нас сега!

Ако се интересувате от работа с AUTOSKRAP или просто искате повече информация, ще се радваме да отговорим на всякакви въпроси.

По-старите автомобили, които вече не са безопасни за шофиране или имат големи щети, чието отстраняване би струвало повече, отколкото колата струва, често са подходящи за скрап. Като цяло всяко превозно средство, което е по-старо от 10 до 15 години и има сериозни механични или естетически проблеми, е отличен кандидат за скрап.

Процедурата варира в зависимост от изкупуващата фирма, но обикновено ще трябва да предоставите основни данни за колата – година на производство, марка, модел и състояние на превозното средство.
Фирмата ще ви направи оферта за изкупуване на колата, след което ще се уговаря ден и час за осъществяване на транзакцията. В много случаи изкупуващата фирма ще се грижи за транспортирането на колата до своя обект.

Цената на изкупуване на коли за скрап може да варира в зависимост от множество фактори. Това могат да бъдат годината на производство, марката, модела, състоянието на колата и текущата цена на скрап метала на пазара. Обикновено цената на колата за скрап е по-ниска от цената на работещо превозно средство. За да получите точна оценка на стойността на вашата кола за скрап, може да се свържете с фирма за изкупуване на коли за скрап и да поискате оферта.