Autoskrap

E-mail: info@autoskrap.com

Услуги

Професионални услуги за изкупуване на коли за скраб за автомобили. Свържи се с нас и разбери, колко струва твоят автомобил.Изкупуваме всякакви коли

Телефон: +359 987 947 0501

КОЛИ ЗА СКРАП

Предлагаме рециклиране на автомобили негодни за употреба, като разполагаме с професионална техника за извозването им.

Изкупуваме всякакви автомобили, джипове, бусове и камиони от цялата страна за скрап или части, както и в движение на максимално добри цени. При запитване е възможно и изпращането на снимки по Viber. Колите може да са катастрофирали, блокирали или повредени. Плащаме в брой и на място, бърза реакция при заявка, безплатно извозване с репатрак. Цената се формира при запитването, като огледа е безплатен и според модела на колата и окомплектовката и. Издаване на документ за снемане от отчет в КАТ.

Работим в София и околностите.

Без почивен ден!

КОЛИ ЗА ЧАСТИ

Изкупуваме всякакви автомобили, джипове, бусове и камиони от цялата страна в движение за части, на максимално добри цени.

При запитване е възможно и изпращането на снимки по Viber. Плащаме в брой и на място, бърза реакция при заявка, безплатно извозване с репатрак. Цената се формира при запитването, като огледа е безплатен и според модела на колата и окомплектовката и.

КОЛИ ЗА ПРОДАН

Ние купуваме автомобили веднага. Бързо, лесно, удобно, след 2000 г. на производство, в движение, без юридически проблеми (запори, издирвания, манипулирани номера на рамата и двигателя и др.)

Как се оценява автомобил?

Обикновено ни трябват само 20-30 минути да огледаме автомобила външно и да направим малък тест-драйв. Понякога се налага по-обстоен оглед с компютърна диагностика и преглед в сервиз – това става на място и за нашата сметка. Огледа е абсолютно безплатен за Вас и не ви задължава с нищо.

Как става плащането?

При нотариуса в момента на подписване на договор за покупко-продажба. В брой или по вашата банкова сметка. Цялата уговорена сума веднага без месечни вноски, без отсрочки, без изплащания.

Какво правим с изкупените коли?

Защо да изберете нас?

Ако желаете да реализирате продажба на автомобила си веднага и то на добра цена, AUTOSKRAP е сигурният партньор за Вас.​

Ние сме готови веднага да купим Вашия автомобил

Ние не предлагаме да се закара колата към познат специалист в другия край на града.

Ние знаем как да оформим документите и безопасно да предадем парите.

Трябва да се има предвид, че ние изкупуваме коли за препродажба. Целта ни е да продадем колата по-скъпо, отколкото сме я купили – ние сме търговци и тряба да изкарваме печалба.

За това обикновено цената на изкупения автомобил е малко по-ниска от неговата пазарна цена. Също така ние поемаме нотариалното прехвърляне и смяната на собствеността в КАТ и ако се налага, придаваме търговски вид и извършваме различни ремонти по автомобила за наша сметка.

Необходимите документи за нотариално прехвърляне на автомобил.

Ако собственикът е физическо лице:

Голям талон, малък талон, удостоверение за платен данък с печат на общината, личната карта на собственника, ако колата е семейна собственост (придобита по време на брака) – задължително присъствие на съпруг или съпруга на собственика или нотариално заверено пълномощно от него с две декларации от текущата година

Ако собственикът е юридическо лице (фирма):

Голям талон, малък талон, удостоверение за платен данък с печат на общината, личната карта на управителя. При продажба през пълномощно – нотариално заверени пълномощно и декларация за текущата година.

БЕЗПЛАТЕН ПРЕВОЗ

Осигуряваме бърз превоз който ви спестява време, нерви и пари:

  • Превоз на катастрофирало или повредено МПС
  • Превоз на пътници от катастрофирало или повредено МПС
  • Смяна на спукана гума на място
  • Доставка на гориво
  • Превоз на автомобил до КАТ
  • Подаване на ток

На разположение сме 24 часа на ден, 7 дни в седмицата;

E-mail: info@krisauto.eu

Телефон: +359 987 947 0501